sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Merri & Knut


Merlene vas. Alaska WCH 4 sij. kahden koiran hiihto

 Syntymäaika: 7.7.2010 Terveys: Lonkat A/A, kyynärät 0/0
säkä: 65cm
paino: 25kg

 Luonne: Rohkea, vilkas, melko kova, utelias, vahva riistavietti, hyvät hermot

 Merlene on Kimmo Hytösen kasvattama Akiina`s saksanseisoja. Akiina`s saksanseisojat ovat tällä hetkellä rotunsa menestyneimpiä koiria valjakkourheilun lajeissa. Merlenen emä on kuuden koiran sprintti valjokon johtajakoirana MM voittaja 2011. Isä on valjakkohiihdon MM voittaja 2009. Merlene on Meten ja Odin pennuista parhaiten menestynyt narttukoira hiihtoluokissa ja 1-2 koiran sulanmaan luokissa.

 Merlene on suvereenisti meidän laumanjohtaja. Kuvaavinta Merlenen luonteessa on pikkupennusta lähtien ollut rohkeus. Merlene on aina uteliaana tutustunut uusiin tilanteisiin, paikkoihin, koiriin ja ihmisiin. Merlene ei osoita väsymystä lenkillä tai treenissä koskaan. Juoksuaskel on silmiä hivelevän kaunis, lähes täydellinen. Merlene on nopea narttu ja erittäin kestävä. Hyvin vahva riistavietti auttaa myös itsenäiseen kovaan työskentelyyn vetohommissa. Merlenen kontakti ohjaajaan  on intensiivisen vahva.

Merlenellä on SM pronssia kärryajossa kahdella koiralla, EM kisoista viides sija, MM kisoissa miesten pulkkahiihdon neljäs ja kahden koiran koirahiihdon neljäs. Canicross SM hopeaa 2014 vain 13 viikkoa pentujen synnytyksen jälkeen.

 Knut

Isä: Texas

Emä: Lilja-SWE

Syntynyt 2009

Säkä: 67cm

Paino: 30kg

 Kristina Norbergin lyhytkarvainen saksanseisojauros Knut on koira, jolla on kaikkea; fantastinen vetokoira, taitava metsästyskoira, rauhallinen ja kiltti perhekoira ja kauniin ulkomuotonsa ansiosta se on Ruotsin muotovalio. Knut antaa kaikkensa treeneissä ja kisassa joka kerta. Silä päämääränään on vain tulla ensimmäisenä maaliin.Työskennellessään Knut ei välitä muista koirista.  Knut on taitava metsästyskoira ja kokeesta löytyy ykköstulos. Vetokisoista on saavutuksina hiihdossa Ruotsin mestaruus ja EM – pronssimitali. Ruotsin mestaruusmitaleja on yhteensä seitsemän.

Knutilla on kaksi aiempaa pentuetta. Toinen pentue on Norjassa Kristoffer Grotan Olsenin Julussas kennelissä ja toinen pentue on Ruotsissa Timo Silvolalla.  

 
Merlenen ja Knutin pennuista odotamme kauniita, terveitä ja kovalla työmoottorilla varustettuja monipuolisia saksanseisojia. Tehoa ja taitoa pitäisi löytyä niin vetohommiin, kuin metsästykseenkin. Valjakkolajeihin odotamme nopeita, vahvoja, kestäviä ja päättäväisiä koiria. Metsästykseen odotamme vahvan riistavietin omaavia koiria joilla on hyvät hermot ja hyvä koulutettavuus. Pentuja odotetaan syntyväksi syyskuun puolivälin jälkeen. Lisää uutisia tulee, kun ensimmäinen UÄ tutkimus on tehty.


Tiedustelut  Samuli Nissinen p 045 3260707
Terhi Lallukka facebook

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti